Výrobný pracovník pekárne (HE)
1. Vykonávať všetky výrobné činnosti pri výrobe pekárenského pečiva (tvarovanie, pečenie, rezanie, . . . ).
2. Vykonávať všetky činnosti pri finalizácii pekárenských výrobkov (balenie, označovanie, etiketovanie, . . . ).
3. Dodržiavať technologické postupy a receptúry výrobkov, klásť dôraz na kvalitatívnu stránku hotových výrobkov.
4. Vykonávať čistenie a dezinfekciu nástrojov, prepraviek a výrobného zariadenia.
5. Udržiavať čistotu a poriadok výrobných a ostatných priestorov pekárne.
6. Plniť a zabezpečovať príkazy vedúceho strediska a ostatných priamych nadriadených
Pracovný čas (striedanie po týždňoch):
denná zmena: 06:00 - 14:00
poobedná zmena: 14:00 - 22:00
nočná zmena: 22:00 - 06:00
K základnej hodinovej mzde + príplatky podľa Zákonníka práce za nočné, víkendové zmeny a aj za odpracovaný sviatok.
Nástup dohadovaný individuálne s vhodným kandidátom na prijatie do zamestnania.
Obedy za zvýhodnené ceny (na denných zmenách) a stravné lístky (na poobedných, nočných a víkendových zmenách).