Výrobný pracovník cukrárne
1. Vykonávať všetky výrobné činnosti pri výrobe cukrárenského pečiva (šľahanie, pečenie, rezanie, . . . ).
2. Vykonávať všetky činnosti pri finalizácii cukrárenských výrobkov (balenie, označovanie, etiketovanie, . . . ).
3. Dodržiavať technologické postupy a receptúry výrobkov, klásť dôraz na kvalitatívnu stránku hotových výrobkov.
4. Vykonávať čistenie a dezinfekciu nástrojov, prepraviek a výrobného zariadenia.
5. Udržiavať čistotu a poriadok výrobných a ostatných priestorov cukrárne.
6. Plniť a zabezpečovať príkazy vedúceho cukrárne a ostatných priamych nadriadených
Pracovný čas: po. - pia. : od 06:00 do 14:00
V predvianočnom a predveľkonočnom období možné 12 hodinové zmeny + práca v sobotu (po dohode s vedúcou cukrárne)
Mzda: 5, 01 € / brutto / mesačne + príplatky podľa Zákonníka práce (sobota, nadčas, sviatok)