Hlavný/á cukrár/ka
1. Počas neprítomnosti "Vedúceho cukrárenskej výroby" plne riadiť a zodpovedať za:
- dodržiavanie THN a Pracovného poriadku;
- organizáciu výroby a hospodárenie tak, aby stredisko cukrárne dosahovalo pozitívne výsledky z hľadiska rentability a zisku strediska;
- kvalitu výrobkov
- vyrobených a expedovaných strediskom cukrárne;
- prevádzku, zverený majetok, suroviny, pomocný materiál, hotové výrobky, predmety postupnej spotreby, obaly vlastné a cudzie a základné prostriedky;
- využitie fondu pracovnej doby a plnenie výkonnostných noriem na stredisku cukrárne;
- dodržiavanie hygieny výrobných a nevýrobných priestorov ako aj za osobnú hygienu pracovníkov a hygienu prepravných obalov a pracovného náradia;
- dodržiavanie bezpečnostných predpisov na pracovisku ako aj samotných pracovníkov výroby;
- mzdové podklady, t. j. vypisovanie pracovných lístkov a s tým súvisiacich dokladov + odovzdávanie všetkých dokladov potrebných k výpočtu miezd.
2. Okrem zastupovania vedúceho cukrárenskej výroby :
- navrhovať nové druhy cukrárenských výrobkov + ich zavedenie do výroby;
- vykonávať činnosti súvisiace s výrobou, balením a označovaním cukrárenských výrobkov;
- plniť príkazy a nariadenia nadriadeného.
Podmienky:
- práca PO. -PIA - denné zmeny - 06:00 - 14:00
- pred vianočnými, resp. veľkonočnými sviatkami plánované zmeny naviac v priebehu soboty, resp. 12 hodinové zmeny
- k základnej mzde + prémie (na základe vykonanej práce a splnenie objednávok)
- vyučenie v potravinárskom odbore, resp. pracovné skúsenosti s prácou v potravinárskom podniku
- potrebné mať skúsenosti s vedením zamestnancov
Výhody:
- zvýhodnené ceny pekárenských a cukrárenských výrobkov